Patrik Rolén Konsult

Patrik har en ”hands on” approach att utveckla och inspirera människor att kliva ur sin komfortzon och han brinner för att driva förändringsprojekt inom organisationer.

Patrik Rolén har lång erfarenhet av olika typer av konsultroller inom bl.a marketing research, strategi, sälj och finans. Han har studerat till civilekonom på Handelshögskolan i Göteborg. På More intenz arbetar Patrik mycket med våra internationella kunder, mot styrelser, ledningsgrupper och olika typer av säljorganisationer.

Patrik brinner för att driva förändringsprojekt inom organisationer. En av hans styrkor som konsult ligger i att omvandla teoretiska modeller till praktiska handlingsplaner för att få förändring att ske på riktigt. Hans ”hands on” approach att utveckla och inspirera människor att kliva ur sin komfortzon är det som gör Patrik till en framgångsrik konsult. Som person är han kreativ, inspirerande och har ett positivt förhållningssätt.

På fritiden spenderar Patrik helst sin tid tillsammans med sin familj, i deras nya hus han byggt utanför Stockholm. Annars hittar ni honom på resande fot med familjen, på sin segelbåt eller på sitt landställe på Åland.

Tillbaka