Martin forsman Partner

För Martin är det mesta möjligt och allt annat är en inställningsfråga. Han är konkret, gillar tempo och utmanar gärna våra kunder utanför trygghetszonen.

Martin är en passionerad ledare som gärna utmanar både sig själv och andra utanför trygghetszonen. Han har lång erfarenhet av konsultrollen och älskar när saker blir konkreta och han kan se en förändring både på kort och lång sikt. Martin gillar högt tempo och lever gärna efter devisen ”Varför göra något imorgon när det kan göras idag?” I grupp är han den som först lyssnar och sedan driver framåt och avslutar med en konkret sammanfattning. Det mesta är möjligt och allt annat är en inställningsfråga.

Som konsult är Martin lyhörd och har en god empatisk förmåga. Många gillar att vara i samma rum som Martin. Dessutom är han en god kommunikatör (lyssnar, ställer frågor och ger tips) vilket gör att hans kunder får många varianter på hur de kan uttrycka sig både internt och externt.

På Martins fritid händer det alltid något. Familjen kommer såklart först men utöver det ägnar sig gärna Martin åt härlig puderskidåkning och Links golf. Detta tillsammans med ishockey, på senare år, fyller många av hans tidiga morgnar, kvällar och helger. Om han någon gång ska ”slappa” gillar Martin att fiska eller cykla ner och ta ett kallbad en kylig novemberkväll.

Tillbaka