John Thornberg CEO Finland/Partner Sverige

John gör alltid allt han kan för att våra kunder ska nå sina resultat och stort fokus ligger på att det ska vara praktiskt användbart i vardagen.

John har sedan sin civilekonomexamen på Technology Management i Lund 2001 arbetat som konsult. Under dessa år har han haft nöjet att arbeta med över 100 olika företag i olika branscher. Johns stora drivkraft är förbättring, han ser hela tiden nya möjligheter att göra saker annorlunda och bättre. Ofta går det att få en stor effekt med ganska små förändringar, om man fokuserar på rätt saker med tydlighet och motivation.

John har ett stort intresse för sitt arbete och ligger ofta i framkant när det gäller verktyg och tekniker kopplat till försäljning, förhandlingar och ledarskap. Det är viktigt då vår bransch ständigt förändras och utvecklas. John är beredd att göra allt han kan för att kunderna ska nå sina resultat, att verkligen göra det lilla extra som krävs för att lyckas tillsammans. Det är också viktigt för honom att det arbete han gör blir praktiskt användbart i vardagen. Allt för många konsulter gör ett bra avtryck när de är med kunden men effekten efteråt blir inte den önskade.

John är licensierad fotbollsagent och representerar cirka 15 spelare i Sverige och Norge, det är såklart en stor del av hans fritid från More intenz. Det är dessutom ett jobb med ett stort ansvar, och det är många saker från konsultjobbet som han kan använda i rollen som agent. En stor passion är annars bowling och John spelar flera gånger i veckan när han är hemma i Stockholm. Tillsammans med sin fru reser gärna John och de gillar också att laga mat ihop och se på film.

Tillbaka