Jakob Roos Konsult

Jakob utmanar gärna sina deltagare och han har förmågan att visualisera utmaningar och lösningar på ett sådant sätt att inga tvivel finns vad som är nästa steg.

Jakob är en entusiasmerande ledare som brinner för att utveckla och coacha andra. Med stor erfarenhet inom försäljning, entreprenörskap och ledarskap kan han enkelt relatera till situationer och utmaningar som våra kunder befinner sig i. Lika mycket som han brinner för att utveckla andra så älskar han att utvecklas själv, oavsett om det gäller i det privata eller inom jobbet, ”man kan alltid bli bättre!”.

Som konsult är Jakob bra på att lyssna och ställa frågor och utifrån det anpassa sig till gruppens utmaningar. Jakob är dessutom väldigt duktig på att visualisera såväl utmaningar som lösningar så att det blir glasklart för den/dem han talar med. Han har en förmåga att sätta ett leende på allas läppar och få dem att känna sig trygga. När det krävs, drar han sig inte för att utmana sina deltagare.

På fritiden kommer familjen i första hand tätt följd av matlagning och en vision om att träna mer. Jakob har på senare tid utvecklat snickarådran och har som nybliven husägare alltid ett nytt projekt inom räckhåll.

Tillbaka