Hanna tufvesson Marknadskoordinator - Föräldraledig

Hanna är ”spindeln i nätet” på More intenz, både vad det gäller kommunikationen ut mot kund och att stötta konsulterna i deras arbete.

Hanna har en stor passion för det kreativa och älskar sin variation i arbetet. Hon drar sig inte för att testa nya saker och har lätt för att lära sig. Efter sin civilekonomexamen i marknadsföring i Lund har hon bl.a arbetat som säljare, headhunter/rekryterare och säljchef. Hanna har koll på detaljer och du kan alltid lita på hennes ord.

Som marknadskoordinator är Hanna ”spindeln i nätet” på More intenz, både vad det gäller kommunikationen ut mot kund, så som hemsidan, nyhetsbrev och sociala medier, och att stötta konsulterna i deras arbete. Hanna sköter även faktureringen och har inköpsansvar.

På sin fritid umgås Hanna gärna med familj och vänner. Hon älskar inredning och har ständigt nya projekt på gång i hemmet. Utöver detta ägnar sig Hanna gärna åt träning, både löpning och styrketräning. Hon gillar att resa och har bl.a testat fallskärmshopp i Australien och flugit helikopter över Gran Canyon.

Tillbaka