Ebba Natt och Dag Social Media Manager

Ebba utvecklar och genomför strategi och plan för More intenz sociala medier baserat på varumärkes- och kommunikationsstrategi.

Ebba har en god känsla för detaljer, färg och form och har en stor passion för kreativitet.

Förutom sin civilekonomexamen i marknadsföring från Lunds Universitet har hon bl.a arbetat med försäljning, kundrelationer, projektledning och marknadskoordinering. Ebba har koll på digitala trender och teknisk utveckling och brinner för att ta skapa spännande content för att driva More intenz tonfall i alla kanaler.

Som Social Media Manager har Ebba ett brett ansvarsområde på More intenz, både vad det gäller kommunikationen ut mot kund, så som hemsida, nyhetsbrev och sociala medier, samt att stötta konsulterna i deras arbete. Ebba är innovativ, proaktiv och kommer kontinuerligt med nya idéer och lösningar.

Ebba har precis återvänt hem till Skåne efter att tidigare levt- och arbetat i London och Stockholm. På fritiden uppskattar hon att spendera tid med familj och vänner och att ta långa promenader i naturen med sin hund. Utöver detta älskar hon att resa och har ett stort intresse för inredning, mode och trender. 

Tillbaka