Daniel Kelly Konsult

Daniel har ett nyfiket förhållningssätt, ett genuint intresse för individen och han brinner för att hjälpa andra nå sina mål genom att påverka beteendet.

Daniel gillar mötet med andra människor och han har en stor passion för beteendet och dess drivkrafter. I över 13 år har Daniel haft förmånen att se andra växa och utvecklas i sina roller ute på olika företag. Att få delta i denna process, att hjälpa andra nå sina mål, är både kul och otroligt givande.

Som konsult har Daniel ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Lika mycket som han gillar att ta rummet för att inspirera sina deltagare, uppskattar han också att vara observatören som analyserar andras tankar och beteenden. En bra kombination i konsultrollen.

På Daniels fritid går all hans uppmärksamhet till sin familj och dess aktiviteter. Just nu är det trupp gymnastik och fotboll som ligger högst på agendan. Får familjen tid över tar de sig gärna ut i naturen. Efter fem skidsäsonger i Alperna kan vi konstatera att även skidåkningen har en stor del av Daniels hjärta.

Tillbaka