Catarina joneil Konsult

Catarina drivs av att utmana sig själv och andra, gärna inom försäljning som ligger henne extra varmt om hjärtat. Hon får människor att våga och växa tillsammans.

Catarina brinner för att få utveckla organisationer och medarbetare och gärna inom området försäljning, som ligger henne extra varmt om hjärtat. Catarina har lång erfarenhet av olika ledarroller med medarbetaransvar, både som konsultchef och säljchef som även innefattat ledningsgruppsarbete. Hon är inte rädd för att testa nya saker. Under en period drev Catarina eget bolag med fokus på säljprocesser och CRM-system vilket har gett henne värdefulla erfarenheter som hon har stor nytta av i sitt jobb som konsult. Hon drivs av att utmana sig själv och andra, allt ifrån att göra något annorlunda i vardagen till att lära sig nya arbetssätt.

Som konsult är Catarina målfokuserad och hon älskar att se människor utvecklas, att få människor att våga, att gå utanför boxen, att dela med sig till sina kollegor och tillsammans växa.

På sin fritid hittar ni Catarina ofta i Body Pump-salen, där hon arbetar som instruktör. Under sommarmånaderna är det snabba sportbilar som gäller och hon tar gärna några dagar på racebanan. Catarina lägger också gärna mycket tid på matlagning, testar nya recept och kan tillbringa flera timmar i köket.

Tillbaka