Addpro

"Vår satsning har gett resultat! AddPro valde More intenz som samarbetspartner i en genomgripande utbildning i flera steg och olika nivåer för hela AddPro med fokus på vårt säljande beteende. Det ångrar ingen idag. More intenz har utvecklat och tränat allas vår förmåga att bemöta kunder olika beroende på situationen, deras roll, behov och krav. 

Våra affärsmän har fått viktiga verktyg och metodträning i hur de bättre ska planera sin tid och bli mer effektiva. Framförallt att genomföra en förutbestämd plan med en kund genom att ha rätt inställning och tydliga mål.

More intenz-utbildningen gav oss även värdefull coachning i att prioritera rätt uppgifter för att på så sätt skapa mervärde för AddPro som företag och för våra kunder."

Direkt från affärsman på AddPro;
”Med hjälp av More intenz har jag fått en större förståelse samt en metodik för hur jag ska planera och bedriva mitt målstyrda säljarbete samt prioritera sälj och inte service. Har fått verktyg för att hantera hur vår lösning kan hjälpa kunden strategiskt, hur jag kan möta och vända en invändning till min fördel”
 

Anne Kallerhult

Consultant Manager
Addpro
More intenz