Intervju med Niclas Landin, VD för Ramström och Hjulex

Niclas Landin, VD för Hjulex och Ramström berättar om sin verksamhet och hur More Intenz påverkat utvecklingen med utbildningar för ledningsgrupper, säljavdelningar och lagerpersonal. 

Intervju med Niclas Landin, VD för Ramström och Hjulex

Niclas Landin, VD för Ramström och Hjulex utbildar ledningsgrupper, säljavdelning och lagerpersonal via More Intenz. Samarbetet har varit givande och i denna intervju tar vi reda på vad More Intenz tillfört Niclas båda företag:

  • Kan du berätta lite kort om vem du och är och om din bakgrund:

Niclas Landin- yrkesmässigt har Niclas arbetat i olika positioner på olika säljbolag i hela sitt liv, från allt som säljare till försäljningschef, key account och VD. Jobbat inom olika branscher, konsument, produkter, industri.

Spännande hur man kan utveckla personal, tänker sig mer för hur han lever även om han fortfarande är lite för rak och ärligt.

  • Vad är syftet att ni anlitade More intenz?

De hade beslutat att vi skulle slå samman hjulex och ramstöm och insåg direkt att vi har otroligt olika tänk när det gäller företagskulturen internt och inställningen till den skiljde sig väldigt mycket vilket gjorde att det blev lite kollisioner i början.

Bara för 5 år sen hade han inte insett vikten av det.

  • Vad tycker du är det bästa med More intenz utbildningar?

Niclas är jättenöjd med utbildningarna och de syftet att skapa en god kultur och Niclas känner att dem har jättemycket att jobba på men att

dem får den hjälpen dem behöver för de hade aldrig klarat det själv.

  • Vad har More intenz betytt för Ramström och Hjulex?

Har bara positiva saker att säga om More intenz- såhär långt har det betytt att vi har påbörjat en sammanslagning, på lång sikt betyder det att dem kommer lyckas med en framgångsrik sammansagning.

  • Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera More intenz till andra?

Väldigt sannolikt. 10.

På en skala 1-10?

Tillbaka