Om oss

More intenz har många års erfarenhet av att utveckla organisationer inom varierande branscher och vi vet att skillnader i försäljningsresultat till stor del beror på människors beteende i organisationen. Våra konsulter erbjuder specialistkompetens inom säljutveckling, ledarskapsutbildning och företagskultur, med beteendet i fokus. Våra utbildningar skräddarsys utifrån era behov och era utmaningar. Konsulterna på More intenz är experter på att sätta sig in i er verksamhet och med rätt insatser skapa beteendeförändringar som krävs för att nå målen vare sig det handlar om att hålla i en kickoff eller ett längre samarbete.

Tveka inte att kontakta oss!

More intenz

Fredrik Husberg

Fredrik uppskattas mycket för sitt stora driv och konkreta sätt att få till en förändring hos våra kunder och han vågar göra nödvändiga åtgärder för att ta företaget till en ny nivå.
CEO/Partner

Martin forsman

För Martin är det mesta möjligt och allt annat är en inställningsfråga. Han är konkret, gillar tempo och utmanar gärna våra kunder utanför trygghetszonen.
Partner

John Thornberg

John gör alltid allt han kan för att våra kunder ska nå sina resultat och stort fokus ligger på att det ska vara praktiskt användbart i vardagen.
CEO Finland/Partner Sverige

Daniel Kelly

Daniel har ett nyfiket förhållningssätt, ett genuint intresse för individen och han brinner för att hjälpa andra nå sina mål genom att påverka beteendet.
Konsult

Catarina joneil

Catarina drivs av att utmana sig själv och andra, gärna inom försäljning som ligger henne extra varmt om hjärtat. Hon får människor att våga och växa tillsammans.
Konsult

Patrik Rolén

Patrik har en ”hands on” approach att utveckla och inspirera människor att kliva ur sin komfortzon och han brinner för att driva förändringsprojekt inom organisationer.
Konsult

Hanna tufvesson

Hanna är ”spindeln i nätet” på More intenz, både vad det gäller kommunikationen ut mot kund och att stötta konsulterna i deras arbete.
Marknadskoordinator - Föräldraledig

Jakob Roos

Jakob utmanar gärna sina deltagare och han har förmågan att visualisera utmaningar och lösningar på ett sådant sätt att inga tvivel finns vad som är nästa steg.
Konsult

Ville Rihtamo

Ville arbetar framgångsrikt på den finska marknaden och han har ett stort driv och engagemang för sina uppdrag.
Konsult

Ebba Natt och Dag

Ebba utvecklar och genomför strategi och plan för More intenz sociala medier baserat på varumärkes- och kommunikationsstrategi.
Social Media Manager