Karriär

Är du vår nästa sälj- och ledarskapskonsult?

Konsultbolaget More intenz har blivit en del av Limefamiljen och nu har även du möjligheten att bli en del av vårt fantastiska team.  

Lime är inget vanligt CRM bolag och More intenz är inget vanligt utbildningsföretag, det är därför vi passar så bra ihop. Vi går alltid ett steg längre, utmanar våra kunder, skapar mer engagemang och effektivitet. Som sälj- och ledarskapskonsult hos oss får du arbeta med spännande förändringsprojekt och hjälpa redan framgångsrika bolag att bli ännu bättre.

Häng med på en spännande tillväxtresa resa

Vi växer så det knakar och söker ytterligare 2 konsulter till vårt team i Stockholm. Vi hoppas att just du vill vara med att utveckla våra kunder, deras affärer och inte minst dig själv tillsammans med ett gäng härliga kollegor!

För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare och en person som älskar att utveckla andra människor. Vi som jobbar här anser nämligen att vi har världens roligaste jobb!  

Som sälj– och ledarskapskonsult fokuserar du på att hjälpa våra kunder att utvecklas inom områden som säljutveckling, ledarskapsutveckling och företagskultur. Våra insatser kan exempelvis handla om att stötta upp med säljträning, genomföra kulturmätningar eller stärka det coachande ledarskapet. Du arbetar affärsorienterat i alla delar av våra processer, det innebär att du både säljer in, leder och levererar olika typer av förändringsprojekt. Samtidigt som du arbetar självständigt i konsultrollen är du självklart också en mycket viktig del av vårt team och vår kultur.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet från att ha jobbat med försäljning, utbildning som managementkonsult eller liknande. Du är en ledare, har lätt för att påverka människor i en positiv riktning och har förmodligen en akademisk utbildning i botten.  

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i ett prestigelöst och nytänkande gäng som utmanar, stöttar varandra och vill göra verklig skillnad för våra kunders resultat. I den här rollen blir du anställd av More intenz och en del av något ännu större.  Vi delar nämligen kontor med våra kompisar på Lime Technologies vilket innebär att du har en enorm kunskapsbank samt en massa perks under samma tak.  Du kan läsa mer om More intenz här https://www.moreintenz.se/sv

Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av vårt team och för specifika frågor om rollen får du gärna maila Martin Forsman på More intenz,  martin.forsman@moreintenz.se eller Sabina Notkin på Lime, sabina.notkin@lime.tech  

Skicka ditt CV och en motivering till varför du är vår nästa stjärna, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan