Inspiration

Självklart delar vi gärna med oss av vår kunskap. Här kan ni läsa om tips och inspiration inom försäljning, ledarskap och mycket annat som kan hjälpa dig och er verksamhet att lyckas och skapa goda resultat.

Få dina medarbetare att agera genom att förstå deras behov

16 november, 2017

Vårt beteende i olika situationer påverkas på ett eller annat sätt av våra behov. Får vi inte våra behov tillfredsställda känner vi frustration. Att som ledare förstå sina medarbetares behov är därför av största betydelse för att kunna driva teamet med framgång.

Läs mer

Hur säkrar vi att nya medarbetare blir en del av kulturen?

17 oktober, 2017

Kulturen i bolaget är dels sättet vi gör saker på men också vilka tankar och känslor som finns. Dessa oskrivna regler och normer är väsentliga för att nyanställda ska bli en del av kulturen. Men hur synliggör vi dessa grundläggande regler för våra nya medarbetare?

Läs mer

Är du chef OCH en bra ledare?

19 september, 2017

Det är lätt och vanligt att blanda ihop begreppen chefskap och ledarskap, men faktum är att det är två helt olika saker. Förenklat kan man säga att chefskapet är en position och ledarskapet är en relation. När du kan balansera chefsrollen och ledarrollen på ett bra sätt har du vunnit mycket.

Läs mer

Företagsspelet - Den ultimata aktiviteten till er nästa kickoff

22 juni, 2017

Nu behöver ni inte fundera längre! Vi har den perfekta aktiviteten till er kickoff efter sommaren. Men vänta inte med att boka då efterfrågan är stor. Detta är den optimala aktiviteten om ni vill göra något nytt som ni inte testat tidigare, om ni vill få energi och ha kul samtidigt. Och det bästa av allt är att det passar alla i organisationen oavsett vad du jobbar med.

Läs mer

Varför mäta kulturen i bolaget?

14 juni, 2017

Företag har ett mål, och det målet är att nå önskade resultat. Ofta låter företag påverkas av yttre faktorer, men faktum är att externa faktorer påverkar också konkurrensen och det finns ingen omedelbar möjlighet att ändra dem till din fördel. Däremot har företag stor möjlighet att påverka och förändra bolagets interna faktorer. De interna faktorerna är många och för tydlighetens skull har vi valt att gruppera dem i tre huvudområden - de "tre cirklarna".

Läs mer

Så brygger du broar mellan sälj och marknad

8 juni, 2017

Hur framtidens försäljning och marknadsföring ska präglas är ett hett ämne i dagens digitaliserade och föränderliga värld. Många analytiker menar att förändringstakten de närmaste 5 åren kommer vara lika stor som de senaste 250 åren.

Läs mer