Inspiration

Självklart delar vi gärna med oss av vår kunskap. Här kan ni läsa om tips och inspiration inom försäljning, ledarskap och mycket annat som kan hjälpa dig och er verksamhet att lyckas och skapa goda resultat.

Vägen från bra ledarskap till excellent ledarskap

4 juli, 2018

Vad är det som gör att vissa ledare sticker ut jämfört med andra? Hur gör dom för att hantera ledarskapet optimalt? Vi har sammanställt beteenden och egenskaper som visar på stor framgång. 

Läs mer

"Kulturen äter strategin till frukost"

29 maj, 2018

Vad innebär en god företagskultur och varför är det så viktigt att kontinuerligt arbeta på sin kultur inom företaget? Kan ett företag göra bättre resultat genom att förbättra eller förstärka sin företagskultur? Och, äter verkligen kulturen strategin till frukost? Vi reder ut detta med hjälp av Martin Forsman, konsult och partner på More intenz.

Läs mer

Är DU omgiven av idioter?

13 mars, 2018

Utifrån vår verklighetsuppfattning agerar och kommunicerar vi på olika sätt. Men genom att förstå oss själva och andra, varför vi agerar som vi gör, kan vi undvika många konflikter och skapa en bättre företagskultur. En person som känner sin egen beteendestil och dessutom har förståelse för andras, har goda förutsättningar för att få till en bra kommunikation. Ännu bättre blir det om alla parter känner sig själva och de andras beteendestilar. 

Läs mer

Ta kontroll över din tid

14 februari, 2018

För många är tiden mest ett frustrerande störningsmoment som hela tiden jagas. Men vi kan lugnt avsluta jakten på tid - vi får inte fler timmar per dygn hur mycket vi än försöker. Det är ett faktum att det inte finns tillräckligt med tid för allt, men det finns tillräckligt med tid för det väsentliga.

Läs mer

Vilka beteenden finns i er företagskultur och hur arbetar ni med dessa?

9 januari, 2018

Frågan om olika beteenden på företaget har aldrig varit mer aktuell. Hur agerar ni mot varandra och hur skapar ni en stark företagskultur? Det är tyvärr inte helt ovanligt att man ibland ser mellan fingrarna vid ett beteende som inte går i linje med den önskade kulturen.

Läs mer

Nyckeln till en framgångsrik omorganisation

18 december, 2017

Två av tre omorganisationer misslyckas på ett eller annat sätt, det tydligaste man ser är ökad ineffektivitet. För att säkerställa möjligheten till att omorganisationen kommer att ge ett önskat resultat har man sett en faktor som är helt avgörande.

Läs mer