Inspiration

Självklart delar vi gärna med oss av vår kunskap. Här kan ni läsa om tips och inspiration inom försäljning, ledarskap och mycket annat som kan hjälpa dig och er verksamhet att lyckas och skapa goda resultat.

Så lyckas ni med er nästa konferens

26 februari, 2019

Att organisera och sätta ihop en konferens kan vara väldigt roligt, men också innebära en del stress och funderingar kring vad man ska göra för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Vill ni att nästa konferens ska innehålla något nytt, spännande och motiverande? Något som ni inte gjort tidigare? Vill ni göra något engagerande som både är lekfullt och kopplat till ert dagliga arbete? More intenz har lösningen!

Läs mer

Coaching som ledarverktyg

25 februari, 2019

Vår arbetsmarknad är i ständig förändring och kraven på ledarskap och chefer blir allt högre i takt med att kraven från unga, välutbildade individer ökar. För att lyckas som ledare idag måste du fokusera på dina medarbetares personliga utveckling och fungera som vägledande coach. Coaching har idag blivit ett etablerat begrepp inom Sveriges ledarskapsvärld och har gått från att vara ett häftigt "modeord" till att vara en central del i framgångsrika ledarverktyg. För att lyckas med coaching som ledarverktyg krävs färdigheter, även om resultatet av coaching blir allt tydligare.

Läs mer

Utan förtroende från dina medarbetare, blir du ingen framgångsrik ledare!

20 februari, 2019

Är du pålitlig i dina anställdas ögon? Och är det över huvud taget viktigt att vara det? Tvekar du så läs mer här- för om ett ögonblick kommer begreppet "att vara på samma våglängd" ha en helt ny betydelse för dig...

Läs mer

Sluta överträffa kundernas förväntningar!

20 februari, 2019

Om ni gör allt för att imponera på era kunder med exceptionell service, så sluta med det- just nu! Det handlar nämligen om något helt annat om ni vill skapa den typ av kundlojalitet som också genererar goda affärer.

Läs mer

Odla en företagskultur som får nya medarbetare att trivas

10 januari, 2019

Att vara ny på jobbet är inte det enklaste, men alla har vi varit där- irrat runt för att hitta rätt lokal, brottats med ny teknik, haft otaligt många frågor och känt oss allmänt förvirrade. Samtidigt finns det en massa oskrivna regler och normer som är väsentliga för att nyanställda ska bli en del av kulturen. Men hur synliggör vi dessa grundläggande regler för våra nya medarbetare?

Läs mer

Att tänka på vid en förändringsprocess

6 december, 2018

Vår vardag är fylld med förändringar och krav på ständiga förbättringar. Ändå ser vi alltför ofta att verksamheter gör stora misstag i sina förändringsprocesser – varför detta? Är strategin eller timingen fel? Eller kan orsaken kanske finnas i organisationen? Vi glömmer alltför ofta människorna.

Läs mer