Inspiration

Självklart delar vi gärna med oss av vår kunskap. Här kan ni läsa om tips och inspiration inom försäljning, ledarskap och mycket annat som kan hjälpa dig och er verksamhet att lyckas och skapa goda resultat.

Lime Technologies ny majoritetsägare i More intenz

20 juni, 2019

Idag är vi glada att kunna välkomna CRM-bolaget Lime Technologies som ny majoritetsägare i More intenz. Kombinationen av More intenz och Limes tjänster för att skapa effektivare säljorganisationer, och bättre kundvård, innebär att vi kommer kunna stärka vårt helhetserbjudande till er.

Läs mer

Är du också rädd för att tala inför folk?

10 juni, 2019

Rädd att tala inför folk? Du är inte ensam! More intenz tipsar dig om hur du blir kvitt din talarfobi.

Läs mer

Förhandla inte oförberedd!

28 maj, 2019
Förberedelser inför en förhandling är A & O för att lyckas, men trots detta är det många som kommer oförberedda.
Vi har ofta föreställningen att antingen är man en bra förhandlare eller inte, alltså att de bästa förhandlarna är födda till det medan andra helt enkelt inte är det. More intenz påstår motsatsen och menar istället att Förberedelse är nyckeln till framgång. Genom att förbereda dig väl och vara ordentligt påläst har du alla förutsättningar för en framgångsrik förhandling.
Läs mer

Intervju med Niclas Landin, VD för Ramström och Hjulex

27 maj, 2019

Niclas Landin, VD för Hjulex och Ramström berättar om sin verksamhet och hur More Intenz påverkat utvecklingen med utbildningar för ledningsgrupper, säljavdelningar och lagerpersonal. 

Läs mer

Alla kunder är inte lika viktiga!

2 maj, 2019

Stora eller små har ingen betydelse i detta sammanhang, alla företag oavsett storlek tjänar sina pengar på ett gäng kunder, ibland genom ett fåtal kunder och ibland genom miljontals kunder. När vi ställer den ledande frågan till den stora massan säljare ”Är alla kunder lika viktiga?” är svaret allt som oftast, förvånansvärt, ”JA”. Vi hävdar att svaret är NEJ, alla kunder är inte lika viktiga! 

 

Läs mer

5 ledaregenskaper du bör göra dig av med

1 mars, 2019

En ledares personliga egenskaper har en stor inverkan på hela teamet såväl som på resultatet. Här listar vi de 5 värsta ledaregenskaperna som är väl värda att reflektera kring som ledare.

Läs mer