skapar resultat genom bestående beteendeförändringar
Är ni redo för nästa steg?

Välkommen till More intenz

Vi hjälper er att skapa bestående beteendeförändringar för att bygga upp en framgångsrik företagskultur, en proaktiv säljkultur och ett gott ledarskap. Vi gör det med stort engagemang, passion och målfokus och vi drar oss inte för att utmana er. För att förändring verkligen ska ske tror vi på ett nära samarbete, en konkret plan och mycket aktiv träning.

Vad tycker våra kunder?

Techtronic Industries Nordic
Techtronic Industries Nordic
”TTI Nordic har samarbetat med More intenz sedan 2013. Samarbetet har under åren handlat om säljkulturmätning, …
Bjurfors
Bjurfors
"More intenz har varit vår huvudleverantör gällande säljutbildning och säljträning av våra mäklare de senaste åren. …
Telia
Telia
"Sedan 2014 har More intenz arbetat tillsammans med oss på Telia med målet att alla, oavsett roll, ska bidra till ökad …
Addpro
Addpro
"Vår satsning har gett resultat! AddPro valde More intenz som samarbetspartner i en genomgripande utbildning i flera …
Vellinge kommun, Skanörs skola
Vellinge kommun, Skanörs skola
"Att leda en skolorganisation är komplext. Alltför ofta ”springer vi” på akuta situationer istället för att strategiskt …
Knowit Stockholm
Knowit Stockholm
"Vi har samarbetat med More intenz under flera år som en del i vår Knowit Akademi och som en aktiv del i vårt introdukt…
Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
"Vi har under många års tid haft ett nära och positivt samarbete med More intenz inom ett antal olika områden, …
Kemira Paper EMEA
Kemira Paper EMEA
"We started our cooperation with More intenz in Sweden several years ago. Based on the positive results obtained in …
ABB Fullservice, ABB AB
ABB Fullservice, ABB AB
"I linje med vår strategi att utveckla vår Fullserviceverksamhet i Ludvika till nästa nivå har vi valt att jobba med …
OKQ8 AB, Q8 Danmark A/S
OKQ8 AB, Q8 Danmark A/S
"Vi började arbeta med More intenz för drygt 4 år sedan, då handlade främst om att utbilda potentiella säljchefer på …

Vi på More intenz

Fredrik Husberg

Fredrik uppskattas mycket för sitt stora driv och konkreta sätt att få till en förändring hos våra kunder och han vågar göra nödvändiga åtgärder för att ta företaget till en ny nivå.
CEO/Partner

Martin forsman

För Martin är det mesta möjligt och allt annat är en inställningsfråga. Han är konkret, gillar tempo och utmanar gärna våra kunder utanför trygghetszonen.
Partner

John Thornberg

John gör alltid allt han kan för att våra kunder ska nå sina resultat och stort fokus ligger på att det ska vara praktiskt användbart i vardagen.
CEO Finland/Partner Sverige

Daniel Kelly

Daniel har ett nyfiket förhållningssätt, ett genuint intresse för individen och han brinner för att hjälpa andra nå sina mål genom att påverka beteendet.
Konsult

Catarina joneil

Catarina drivs av att utmana sig själv och andra, gärna inom försäljning som ligger henne extra varmt om hjärtat. Hon får människor att våga och växa tillsammans.
Konsult

Patrik Rolén

Patrik har en ”hands on” approach att utveckla och inspirera människor att kliva ur sin komfortzon och han brinner för att driva förändringsprojekt inom organisationer.
Konsult

Hanna tufvesson

Hanna är ”spindeln i nätet” på More intenz, både vad det gäller kommunikationen ut mot kund och att stötta konsulterna i deras arbete.
Marknadskoordinator - Föräldraledig

Jakob Roos

Jakob utmanar gärna sina deltagare och han har förmågan att visualisera utmaningar och lösningar på ett sådant sätt att inga tvivel finns vad som är nästa steg.
Konsult

Ville Rihtamo

Ville arbetar framgångsrikt på den finska marknaden och han har ett stort driv och engagemang för sina uppdrag.
Konsult

Ebba Natt och Dag

Ebba utvecklar och genomför strategi och plan för More intenz sociala medier baserat på varumärkes- och kommunikationsstrategi.
Social Media Manager

Organisationsutveckling

Vi på More intenz brinner sedan 2004 för att utveckla företag. Oavsett om det gäller företagskultur, beteendeförändringar eller organisationsutveckling så är vi där och hjälper företag att nå de resultat de önskar. Hos oss på More intenz arbetar vi med att utveckla både människor och företag. Här får du hjälp med coachning, organisationsutveckling samt affärs- och verksamhetsutveckling utifrån de förutsättningar ert företag har eller den problemställning som ni vill få hjälp med. Vi utbildar dessutom framtidens säljare i det vi kallar Sälj & service. Vi tror stenhårt på att en säljkultur bör influera hela företaget, från säljare till administratörer.

Många av de företag vi har haft förmånen att jobba med har uppnått fantastiska resultat, både vad gäller de "mjuka värdena" men även vad gäller konkreta målsättningar såsom omsättning, vinst och dylikt. Vad ni än behöver hjälp med så finns vi här för att skräddarsy en lösning som passar ert företag, vare sig det gäller ledarskapsutbildningar, företagskultur, beteendeförändring eller varför inte en rolig kick-off? 

Ni hittar mer information under fliken "Vad gör vi?".