Vi växer och söker nya medarbetare!

More intenz är inget vanligt utbildningsföretag. Vi går alltid ett steg längre. Vi påverkar våra kunder och vi gör det med fler utmaningar, mer engagemang och mer effektivitet. Vår målsättning är och har alltid varit att leda utvecklingen i vår bransch genom vårt unika sätt att utveckla våra kunder. Vi arbetar framgångsrikt med att skapa bäst beteende ute hos våra kunder och vi genomför stora förändringsprojekt hos flera av Sveriges största börsbolag som vill ta ytterligare steg för att uppnå sina målsättningar. More intenz är ett nordiskt konsultbolag med kontor i Malmö och Stockholm.

Sälj- & ledarskapskonsult till More intenz!

Vi växer så det knakar och söker ytterligare 2 konsulter till våra team i Stockholm och Malmö! Vi hoppas att just du vill vara med oss i vårt spännande arbete att utveckla våra kunder och deras affärer och inte minst dig själv tillsammans med ett härligt gäng av kollegor!

För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare, en person som älskar att utveckla andra människor. Vi som jobbar här anser nämligen att vi har världens roligaste jobb! Söker du ett sammanhang där du får utmana dig själv och bidra till att skapa bäst beteende hos våra kunder, har du hittat rätt!  Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att utvecklas inom områdena säljutveckling, ledarskapsutveckling och företagskultur. Våra insatser kan exempelvis handla om att utveckla våra kunder inom säljträning, genomföra kulturmätningar eller stärka det coachande ledarskapet hos våra kunder. Vi arbetar med kunder vars välkända varumärken ställer höga krav på en högkvalitativ leverans från dig som konsult. Du arbetar affärsorienterat i alla delar av våra processer och är van att leda och leverera olika typer av förändringsprojekt, inom våra områden. Samtidigt som du arbetar självständigt i konsultrollen är du självklart också en mycket viktig del av vårt team och förväntas ta del av samt bidra till vår företagskultur.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har ca 1-3 års dokumenterad erfarenhet från att ha jobbat med försäljning, utbildning eller liknande. Du har förmodligen en akademisk utbildning eller liknande i botten, har en pedagogisk förmåga och lätt för att påverka människor i en positiv riktning. Som person är du drivande, utåtriktad och får saker att hända.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i ett prestigelöst och nytänkande gäng som älskar att gå till jobbet och som vill göra verklig skillnad för våra kunders resultat. I Malmö sitter vi centralt placerade vid Lilla Torg och i Stockholm sitter vi i ljusa lokaler på Tegnérgatan.

Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av vårt team på More intenz och för specifika frågor om rollen får du gärna maila Hanna Tufvesson på More intenz, hanna.tufvesson@moreintenz.se

Skicka din ansökan till hanna.tufvesson@moreintenz.se senast den 2 juni 2017. Urval kommer ske löpande så ansök gärna snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!