Företagsspelet - den ultimata aktiviteten till er nästa kickoff

Nu behöver ni inte fundera längre! Vi har den perfekta aktiviteten till er kickoff efter sommaren. Men vänta inte med att boka då efterfrågan är stor. Detta är den optimala aktiviteten om ni vill göra något nytt som ni inte testat tidigare, om ni vill få energi och ha kul samtidigt. Och det bästa av allt är att det passar alla i organisationen oavsett vad du jobbar med.

Glory of the Galaxy är ett sälj- och förhandlingsspel där målet är att bli bäst i galaxen på att göra affärer och samtidigt leva upp till värderingarna. Spelet tar er med ut på en energifylld och händelserik resa i rymden under några timmar. Det är ett lagspel där ni kommer utveckla färdigheter direkt hos deltagarna. Det handlar om kundfokus, att sälja och ge service, att förhandla men inte minst om att samarbeta i laget för att komma överens om lämpliga strategier.

Spelet riktar sig till dem som är med och bidrar till företagets resultat – dvs. alla på bolaget. Det är en perfekt aktivitet under t.ex. en konferens, en inspirationsdag eller ett företagsevent. Det enda kravet är att ni ska vara minst 12 deltagare.

Med Glory of the Galaxy har ni allt i ett; det är ett spel som både är roligt, klurigt och lärorikt.