Inspireras av världskända talare inom sälj och marknad

I samarbete med Speakers Club och Dansk Marknadsföring är vi stolta att kunna bjuda in er till ett unikt skandinaviskt event som i folkmun går under namnen "The Summit". Dagen är fullspäckad med intressanta och inspirerande talare inom ämnet. Bl.a träffar du Matthew Dixon, författaren bakom storsäljaren "The Challenger Sale".

Inspireras av talar inom sälj och marknad

Inspireras av världskända talare inom sälj och marknad

I samarbete med Speakers Club och Dansk Marknadsföring är vi stolta att kunna bjuda in er till ett unikt skandinaviskt event som i folkmun går under namnen "The Summit".

"The Summit" ger dig professionell inspiration, verktyg och svar, som hjälper dig och din verksamhet att bygga broar mellan sälj, marknad och människor - kort och gott att skapa den rätta kommersiella kulturen på bolaget. Att få marknad och sälj att arbeta bättre tillsammans bör vara hög prioritet i alla organisationer. Det kommer dramatiskt att förbättra  ROI för marknad, produktiviteten inom sälj och viktigast av allt, tillväxten.

Dagen är fullspäckad med intressanta och inspirerande talare inom ämnet. Bl.a träffar du Matthew Dixon, författaren bakom storsäljaren "The Challenger Sale".

Läs mer här.

Back